Slapen met Liz

Vandaag geef ik even een update over hoe het slapen met Liz nu gaat.
Zoals ik vorige week al vertelde zijn wij afgelopen woensdag bij de acupuncturist geweest.Ik vond dit heel spannend dus ik vroeg of er een vriendin met mij mee ging.
Eenmaal binnen kreeg ik eerst een soort van intake over Liz. Of ze bijvoorbeeld vervelende dingen heeft meegemaakt. Bij ons is dit natuurlijk de bevalling geweest.
Vervolgens moest ik Liz op schoot nemen en ging hij aan mij voordoen wat ik nu steeds voor het slapen bij Liz moet doen.
Ik moet bijvoorbeeld 100 keer over haar rug wrijven en 50 keer over haar hoofd. Tevens moet ik op nog wat drukplekken wrijven. Er is nog niet geprikt bij Liz, daar kijkt hij woensdag weer naar. Maar nu waar jullie vast allemaal benieuwd naar zijn, werkt het? Nou ik zal heel eerlijk. Toen ik naar buiten liep en een blaadje in mijn handen had met de dingen die ik moest gaan doen, was ik nogal sceptisch. Liz slaapt nog niet hoe ik het graag zou willen zien, maar valt al wel wat rustiger in slaap. Ze slaapt zelfs al een paar uur zelf. Maar wat ik vooral aan haar merk is dat ze gewoon wat relaxter is, Liz is nogal een heel druk meisje en wil veel te veel en te snel alles zelf doen. Maar dat is nu echt al een stuk minder. Dus ik hoop dat we woensdag weer een stap verder komen. Ik blijf jullie op de hoogte houden.

Normaal zou ik nu het vervolg plaatsen van mijn bevallingsverhaal, maar dat komt volgend weekend nu online. Dan komen er zowel op zaterdag als op zondag een blog online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *