Slapen met Liz

Hier weer even een kleine update over het slapen met Liz. Ik ben intussen 3x bij de acupunctuur geweest met Liz. Laat ik beginnen om te zeggen dat het misschien geen juist moment was om hiermee te beginnen, want Liz heeft in 3 weken tijd 2 keer een flinke oorontsteking gehad. Dus in deze weken was de draagzak mijn beste vriend. Zo kon ik tenminste buiten het knuffelen met Liz iets doen.
Momenteel heeft ze nog steeds last van haar oortjes en wil ze absoluut niet plat liggen, ook zeker niet alleen. Ik heb me hier bij neergelegd, want dit is al vervelend genoeg. Maar zodra ze weer de oude, is ga ik zeker verder met de opdrachten die ik heb meegekregen. Ze heeft bij de laatste afspraak wel 7 prikjes gekregen en dat ging prima, ze gaf geen kick.
Wel merk ik dat het inslapen een stuk rustiger gaat, voorheen kon ze echt een half uur huilen als ze moe werd en moest gaan slapen. Nu gaat het soms ineens en anders nog maar 10 minuten, dus dit is zeker al een vooruitgang.
Ik merk dat ze een beetje meer rust heeft, dus nu hoop ik dat ze snel opknapt, zodat we weer kunnen proberen haar te laten slapen in eigen bedje.

Ik blijf jullie op de hoogte houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *