Weekblog #1

Zo na een week radiostilte ben ik hier eindelijk weer. Zoals ik afgelopen week al vertelde op Facebook en instagram, is Liz weer behoorlijk ziek geweest. Dus wij hebben deze week vooral veel geknuffeld. Maar ondanks dat ze ziek was, hebben we toch ook nog wel wat leuke dingen gedaan.

Zondag

Afgelopen zondag werd ik 28, dus die dag ben ik goed verwend door Niels en Liz. Zo mocht ik lekker uitslapen, kreeg ik ontbijt op bed en was heel het huis mooi versierd. We gingen ook voor het eerst met Liz zwemmen en leuk dat ze dit vond. Dit deden wij samen met goede vrienden en hun zoontje, Liz en Milan schelen precies 3 weken. Je merkt dat ze steeds meer contact met elkaar maken, dat is zo leuk om te zien.

Maandag

Op maandag moet ik zelf steeds naar het ziekenhuis voor mijn bekkeninstabiliteit, daar zal ik binnenkort eens meer over vertellen. Dit speelt nog steeds een grote rol in mijn leven. Verder kocht ik bij de Gamma een autostoel , deze zijn nu afgeprijsd. Dus mocht je nog een autostoel willen hebben, alleen vandaag (18 maart) zijn deze nog leuk afgeprijsd.

Dinsdag/Woensdag/Donderdag/Vrijdag

Hier kan ik heel kort over zijn. Deze dagen stonden vooral in het teken van alweer een oorontsteking en een flinke verkoudheid. Op zulke dagen wil ze alleen maar bij je liggen en heel veel kroelen. Ik ben deze winter – en griep epidemie stik beu. Steeds als het iets beter gaat, komt het weer net zo hard terug. En ja misschien is het zwemmen te vroeg geweest, maar toen was ze juist weer opgeknapt. Dus ik hoop dat we nu het meeste hebben gehad.

Zaterdag

Hier keek ik zo naar uit. Ik ben sinds 2 jaar weer eens lekker naar de kapper geweest. Ik ben door mijn oma gestuurd, die vond dat het weer eens tijd werd dat ik iets voor mezelf deed. Dus ik heb 4 uur heerlijk zitten relaxen bij de kapper en Liz heeft lekker gespeeld bij mijn oma. Bedankt oma xxx

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *