Hoe kunnen we je helpen?

Informatieavond Nieuwe Mama

Op onze vrijblijvende en gratis informatieavond geven we informatie over een postpartum depressie. Wij delen onze kennis en verbinden theorie aan onze persoonlijke verhalen en ervaringen als ervaringsdeskundigen. Tijdens deze avond kan je op een laagdrempelige wijze met ons kennismaken en kom je meer te weten over onze diensten en wat we voor moeders en zorgprofessionals kunnen betekenen. Zowel nieuwe mama’s als zorgprofessionals zijn welkom!

Kennissessie & Communicatie Workshop

Met onze interactieve, tweedelige kennissessie & workshop delen wij onze kennis, geven wij inzicht in een Postpartum Depressie en vertalen we dit naar jouw dagelijkse praktijk als zorgprofessional. Hoe signaleer je een (risico op) postpartum depressie en hoe maak je dit op een persoonlijk en effectieve manier bespreekbaar? Je leert het in deze workshop!

Nieuwe Mama’s – Samen in gesprek

Als je je herkent in ons verhaal en het gevoel hebt meer dan kraamtranen te ervaren, dan kan het heel fijn zijn om je verhaal te delen met vrouwen die in eenzelfde situatie zitten. Want je bent niet alleen! Hierdoor kan je je gesteund voelen in je zoektocht naar een nieuwe balans als nieuwe mama. Het vinden van (h)erkenning is het doel van deze bijeenkomsten, waardoor je je meer begrepen voelt en waarbij je onder professionele begeleiding toewerkt naar het versterken van jezelf in jouw weg naar herstel.

Met Nieuwe mama in gesprek – 1 op 1

Ben je (weer) moeder geworden en merk je erg zoekende te zijn in je nieuwe rol en het hervinden van een nieuwe balans? En wil je jouw gedachten en gevoelens “gewoon” eens informeel bespreken met een van ons? We nemen gedurende 1 uur alle tijd voor je en na afloop voel je je opgelucht en ga je met aangereikte handvatten naar huis.

Schrijf je in voor onze vrijblijvende informatie avonden op 22 en 29 september!