Informatieavond Nieuwe Mama

Informatieavond Nieuwe Mama

Helaas is een roze wolk niet voor iedereen voelbaar en aanwezig. En misschien lijkt het op dat moment dat jij de enige bent die dit zo ervaart. De realiteit is echter dat veel nieuwe moeders dit zo ervaren, ongeveer 1 op de 10 vrouwen! Desondanks heerst er nog steeds een groot taboe op dit thema, en dit willen wij graag doorbreken. Teveel moeders leiden in eenzaamheid wat hun herstel niet bevordert, en volgens ons anders kan EN moet!

 

Onze laagdrempelige, maar informatieve en inspirerende informatieavond is een manier om kennis te vergroten en het taboe te doorbreken.  Tijdens deze gratis en vrijblijvende avond delen wij onze kennis over een Postpartum depressie en verbinden de theorie aan onze persoonlijke verhalen en ervaringen als ervaringsdeskundigen. Hierdoor zal de theorie gaan leven, wordt het tastbaarder en kunnen we leren van hetgeen Henrieke en Tamara hebben ervaren en welke behoeften zij hadden tijdens hun postpartum depressie.

 

Tijdens deze avond kan je met ons kennismaken en kom je meer te weten over ons en wat we voor zowel nieuwe mama’s als zorgprofessionals kunnen betekenen. Zowel nieuwe mama’s als zorgprofessionals zijn welkom!

 

Je kunt je aanmelden via de button hieronder. Tot dan!

Schrijf je in voor onze vrijblijvende informatie avonden in september 2020