Nieuwe Mama’s – Samen in gesprek

Nieuwe Mama’s  –  Samen in gesprek

Als je je herkent in ons verhaal en het gevoel hebt dat je meer dan kraamtranen ervaart, dan kan het heel fijn zijn om je verhaal te delen met vrouwen die in eenzelfde situatie zitten. Want je bent niet alleen! Door je verhaal te delen kan je je gesteund voelen in je zoektocht naar een nieuwe balans als nieuwe mama. Dus heb jij behoefte aan contact met andere nieuwe mama’s die jouw klachten herkennen en om ervaringen te delen, dan ben je van harte welkom in onze groep!

 

Het vinden van (h)erkenning is het doel van deze Nieuwe Mama groep, waardoor je je meer begrepen voelt en waarbij je onder professionele begeleiding toewerkt naar het versterken van jezelf in je herstelproces.

Wij begeleiden de groepsgesprekken aan de hand van relevante thema’s, die in gezamenlijkheid worden bepaald. Denk hierbij aan ontspanning, je relatie, vrije tijd, omgaan met negatieve gedachten etc.

 

Na elke sessie voel je je verbonden met andere mama’s, begrepen en gesteund door de groep en wordt er vanuit een positieve insteek gezocht naar praktische handvatten waar je mee aan de slag kan gaan.

Je kunt jouw verhaal delen of alleen luisteren, waar jij je fijn bij voelt, want veiligheid en vertrouwen staan voorop!

 

 

Werkwijze

 

Bij aanvang plannen we een 1 op 1 gesprek ter kennismaking en ter inschatting of deze sessies aansluiten bij jouw behoeften en/of verwachtingen.  Het programma bestaat uit:

– 1 persoonlijke intake

– 6 themagerichte bijeenkomsten sessies

– 1 evaluatiemoment na afloop

 

Investering

199,-Inclusief BTW en een hapje en drankje.

 

Twijfels, vragen, of behoeften aan een individueel traject? Mail of bel ons gerust, we denken graag met je mee!

 

LET OP! Wij nemen jou en jouw situatie serieus en gaan zorgvuldig te werk. Daarom vinden wij het belangrijk dat jouw huisarts op de hoogte is van de klachten die je ervaart. 

Daarnaast zijn deze bijeenkomsten ondersteunend aan jouw herstelproces, maar zijn GEEN behandeling of alternatief voor (specialistische) behandeling. 

Schrijf je in voor onze vrijblijvende informatie avonden in september 2020